torsdag 2. januar 2014

Godt nyttår alle hundevenner!

2013 ble et år med mange opp og nedturer for kennel Mizora. Blogginnleggene har vært sjeldne, og de som er er ofte mye betraktninger. Vi har hatt mange gleder i utstillingsringen med internasjonalt championat til Titti, cert til Evita og cert både i Norge og Sverige til Samba. Vi har opplevd verdensutstillingen og en hærlig tur til Budapest. Vi har vært mange ganger i Sverige og det har blitt mange nye vennskap. Vi fikk et flott kull med 5 havanaisgutter sommeren 2013 og to av de har allerede vist seg i ringen. Cherie fungerte godt på jakt i 2013 og valpene hennes er på gang, så vi har mye og gledes over.

Men så er det stadig noe motgang da. Samba har vært som en berg og dalbane i ringen, Evita har haltet halve høsten og når det endelig er over får hun en cycste på nesa. Zorina er operert for cycte på et jur. Vi kom oss ikke til Stockholm pga værgudene, og det føles som ting går litt tungt. Hvordan blir det nå? Må vi operere Evita- midt på nesen? Vil det bli ett arr uten hår, eller vil det gro til? Hvor lang tid vil det ta? Vil Samba stabilisere seg i ringen? Vil Titti endelig få det svenske certet? Skal vi gjøre noe ekstra spennende med hundene i 2014- blir det noen reise?

Uansett så ønsker jeg alle mine hundevenner et riktig flott 2014 og håper jeg møter mange av dere både her i Norge og i utlandet!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar