søndag 2. mai 2010

Titti endelig hjemme

I dag kom endelig Titti hjem etter mange uker venting. Heldigvis kom hun en uke før enn planlagt pga en bil ;) Passet meg ypperlig. Jeg, mamma, Siri, Quick og Dora tok turen til Gol for å møte Frøydis, Andrè og en gjeng fine hunder, deriblant Titti og mammaen hennes. turen fra Bergen til Gol hadde gått flott. Rolig i bilen var meldingen og jammen stemte ikke det godt. La henne i kassen hun skal ha i begynnelsen, og hun lå rolig der hele turen hjem. Tisset ute halvveis og ellers ingen lyd. Flink jente det.

På parkeringsplassen på Gol var Titti litt skeptisk til Dora og bjeffet litt, men når vi rastet var det over. Gikk rundt med halen opp og ville leke. Likte Quick godt også. Han var nok rolig og fin :)

Vel hjemme slapp jeg Titti, Dora og Zorina i hagen. Det var full fart og lek med en gang. Ikke noe skeptisk til noe lenger da, og å bli veltet rundt spilte ingen rolle. Alt var bare gøy. Etter ca en time gikk vi inn til mat. Hun spiste og drakk veldig godt. Gikk ut og tisset, så kom Dora og de lekte igjen. Tenkte det var dumt etter mat og tok henne inn for ro, men var ikke såå lett. Lå rolig på fang og i kassen, men sov ikke. Leke er mye emr gøy!!! Tigger som en gal og sjekker ut det meste. Cherie var bittelitt skummel to sekunder, så var hun godtatt også. Må si det er nok en utrolig hærlig og trygg Lekkerbisken vi har i hus. Vi koser oss.

Tusen takk for denne fine snuppa Frøydis og Andrè :)

Vi skal prøve oppdatere dere jevnlig på alt som skjer her hjemme.

1 kommentar: