tirsdag 11. mai 2010

Kristiansandhelg.

I helgen var Titti og jeg med mamma og hundene til Kristiansand. Det var bare mamma som stilte, og dessverre ble det ikke helt som vi håpte men Lotta fikk hp og ck så det må vi være litt fornøyde med. Frøydis var der også, og Dennis som er pappaen til Dora ble champion, så vi gratulerer så masse. Kjempe gøy!!

Vi kjørte ned på fredag, og Titti er en utrolig liten hund som ikke bryr seg noe om å kjøre bil. Sover så fint. Spiser mat på benker, tisser der vi stopper og undersøker ting nysgjerrig. Veldig gøy å se en slik trygg fin hund, men som heldigvis også har litt brems i seg ;) På vei ned stoppet vi hos Casper og familien. Casper er en av guttene fra kullet til Mimmi i vinter. Han er en utrolig flott gutt på 4,5 mnd. Veier nå over 4 kilo, har masse pels, god kropp og et flott gemytt. Dessverre er pigmentet tregt men vi håper veldig det kommer fullt ut til slutt!! Titti og casper ble kjempe gode venner og det gikk i hundre lenge. Ikke vanskelig sove resten av turen da :)

                                     Full lek.

                               Casper 4,5 mnd

På tur på ettermiddagen møtte vi mange hunder og andre spennende dyr som måker og duer... Titti satt som paralysert og kikket på duene. Byen hadde masse spennende ellers som blader, søppel osv som også måtte uforskes veldig. Så rask gåtur ble det ikke. Møtte også en ett år gammel rottweiler som likte Titti veldig godt, men den var litt skummel. Satt mellom bena mine og måtte til og med knurre litt :/ Hm... Men vi er opptatt av at verden må møtes der nede hvor hun er så hun måtte gå forbi og etterpå hilste hun fint på. Så vi håper store svarte hunder ikke er sååå skumle neste gang. Prøvde bære henne litt men du må ikke tro at små havanaiser skal sitte på noen arm nei. Det finnes ikke spennende så hele strandpromenaden ble utforsket på 4 bein ;) Så sovnen hun søtt og godt resten av den kvelden og natten.

På lørdag reiste vi til Hamresanden hvor det var terrierutstilling. Det var fint vær og veldig sosialt ute :) Titti kikket på alle de forskjellige terrierene og andre hunder som hadde spesialutstilling og hilste på MASSE mennesker. Veldig gøy men også slitsomt. Hun sov blund både i buret sitt og på gresset og jeg er så glad hun har denne evnen til vi selv skal i ringen. de største hundene undersøkes litt mellom bena til mor, mens små er helt greit å gå rett bort til. En liten cairnvalp ble bestevenn og de lekte veldig fint lenge.

                                    Tøffinger.

Vel tilbake på hotellet var det tid for mat og søvn. Når damene kom tilbake fra sin middag ble det en tur og så sov alle sammen til neste morgen :)

Søndag var det NKK utstilling og biltur hjem, så det var ikke den mest spennende dagen for Titti, men jammen var det godt å sove det meste av dagen også sa hun. Så hun er vel hjemme, godt sosialisert og mange opplevelser rikere :)


                                            

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar