tirsdag 25. oktober 2011

Cherie

Det er høst og det er Cherie som er i fokus av hundene her om dagen :) Etter en liten pause i jakta pga elgjakt, ble det tur torsdag og fredag. Hun fortsatte sitt gode arbeid, men desverre er det fryktelig vanskelig komme innpå fuglene i år, så noe mer mat i fryseren ble det ikke ;)

I helga var hun og Bjørn Roger på jaktprøve. Lavlandsprøve/Mjøsprøven 2. Cherie jobber og jobber men kom desverre ikke i fugl. Men hun gjorde ingen feil, så hun fikk være med to fulle dager. Lørdag sa dommeren dette: "Cherie jakter i høg fart, lett livlig aksjon. Dekker terrenget meget godt og får med seg interessante biotoper på en effektiv måte. Går på fort, fasan letter og Cherie respekterer. Senere stand, går livlig på uten at vi kan observere fugl. Cherie gjennomfører dagen på en meget fornuftig måte uten å lykkes" karakterer 5-5-6-3-3-3 og 0 AK Sødag sier dommer Ragnar Larsen: " Cherie starter i stor fart, fin stil, lett og livlig aksjon. Legger opp til et stort og vel anlagt søk, god kontakt med fører. Fortsetter sitt intense og store søk hele dagen, og dekker biotopene flott. I tredjeslipp har hun stand, går villig på uten å presentere fugl. Holder ut dagen, men lykkes ikke med å presentere fugl. Karakterer 5-5-6-4-4-4 og 0 AK

9 oktober stilte vi henne på NKK Hamar og også her gjorde hun det bra. Dommer Harald Aune sier dette: " Meget god type, godt skåret hode med riktige proporsjoner. Utmerket over og underlinje. Tilstrekkelig vinklet rundt. Akseptabel benstamme, noe flate poter. korrekt bitt, tiltalende gemytt. God pelskvalitet. effektive bevegelser. Resultat 2 btk med reserve cert og reserve cacib :)



Vi gleder oss til skogsfuglprøve og NKK Lillestrøm i november :) Og ikke minst flere jaktdager.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar